Meny
Søk
21 38 38 71

LOGISTIKK

& DISTRIBUSJONSLØSNINGER

Vi tilbyr tjenester innen lager, logistikk og transport. Vi legger stor vekt på tilfredshet hos våre kunder og stiller høye krav til oss selv når det gjelder leveringspresisjon og nøyaktighet. For mange bedrifter er tilgjengelighet og fleksibilitet av avgjørende betydning. 3P logistikk er disponible hele døgnet, 365 dager i året.

OM OSS

3PLogistikk AS ble startet i 2013 med hovedsete på Strømmen. Vi ligger i umiddelbar nærhet til Oslo og transportterminalen Alnabru. Vi er 9 ansatte, herunder 4 med eierinteresser og tidligere erfaring fra 3.parts logistikktjenester.

Til disposisjon har vi et lager på 5500 kvm samt et inngjerdet- og overvåket uteområde på 5000kvm med mulighet for utelagring. Vi eier 8 kjøretøy innen distribusjon, partifrakt, kran-semi, tipp- og asfalt kjøring. I tillegg har vi gode samarbeid med lokale- og nasjonale transportører.  

Vår funksjon er å levere komplette logistikkløsninger til firmaer som krever det lille ekstra.Vi tilbyr skreddersydde løsninger for din bedrift slik at dere kan forkuserer på kjernevirksomheten. Ønsker dere en standarisert løsning har vi gode og utprøvde modeller.  

Vi tilbyr et helhetlig logistikkoppsett hvor tilgjengelighet, fleksibilitet og pålitelighet er vår styrke.

3P Logistik AS - Pålitelig, Punktlig og Profesjonell

Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.